دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اقتصاددانان آکسفورد به ترامپ در زمینه نفت 100 دلاری هشدار دادند

روزنامه تلگراف گزارش داد، اقتصاددانان آکسفورد با اشاره به لغو معافیت‌های نفتی ایران، به ترامپ در زمینه نفت 100 دلاری و کاهش رشد اقتصاد جهانی در سال 2020 هشدار دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 29
کد خبر: ۹۷۱۰
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از روزنامه تلگراف، اقتصادانان بین‌المللی هشدار دادند که شوک نفتی ناشی از اقدامات «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا می‌تواند قیمت نفت را به بشکه‌ای 100 دلار برساند و احیای رشد اقتصادی برای سال آینده را از ریل خود خارج کند.

براساس این گزارش، دولت ترامپ قیمت نفت را هفته گذشته بالا برد؛ زمانیکه واشنگتن نگرانی‌ها در زمینه تامین نفت در بازارهای جهانی را با لغو معافیتهای نفتی ایران افزایش داد.

«آکسفورد اکونومیک» پیش بینی کرد، اگر قیمتهای جهانی نفت به بشکه‌ای 100 دلار برسد رشد تولید ناخالص جهانی ممکن است به 2.6 درصد برای سال 2020 کاهش یابد و تورم جهانی نیز به رقم 4 درصد افزایش پیدا کند.

تلگراف افزود: اقتصاددانان معتقدند که رشد اقتصادی جهانی در سال 2020 احیا خواهد شد و صندوق بین المللی پول نیز انتظار رشد 3.6 درصدی را برای سال آینده پیش بینی کرده است.

براساس این گزارش، تحلیلگران نگران هستند که با افزایش فشارهای ترامپ علیه ایران و ونزوئلا که هر دو از صادرکنندگان بزرگ نفت هستند، قیمتها رکورد چند سال اخیرا را بشکند و به بالاترین میزان خود برسد.

دوشنبه هفته گذشته کاخ سفید اعلام کرد که قصد ندارد معافیتهای نفتی برای واردات نفت از ایران را تمدید کند. دولت آمریکا سال گذشته به منظور جلوگیری از افزایش ناگهانی قیمت نفت به 8 کشور خریدار نفت ایران معافیت 180 روزه اعطا کرد. دوره این معافیتها روز 12 اردیبهشت به پایان خواهد رسید و واشنگتن اعلام کرده است که به منظور افزایش فشارهای علیه ایران دیگر این معافیتها را تمدید نخواهد کرد.


فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار